25 d'abril de 2024

L'ANC Manlleu posa a la venda els tiquets i la samarreta per l'11 de setembre

La manifestació convocada enguany per l'entitat portarà per títol «Diada 2019 - Objectiu Independència»

elter.net 21 d'agost de 2019 a les 11:30
L'ANC Manlleu se segueix reunint a la plaça tots els dilluns | Constanci Navarro

El pròxim 11 de setembre se celebrarà una nova Diada Nacional de Catalunya i l’Assemblea Nacional Catalana, com porta fent els últims anys, convoca una manifestació a Barcelona, amb l’objectiu que sigui massiva, per reclamar la independència i la llibertat dels presos polítics i exiliats.


Els responsables de l’entitat cultural a Manlleu ja han posat a la venda els tiquets d’autobús i les samarretes per desplaçar-se a la ciutat comtal el dia de la Diada. Es poden comprar a l’Ateneu de Manlleu, al carrer Enric Delaris, fins al pròxim 9 de setembre, en horari de dilluns, de 10 a 12h. i els dimecres i divendres de 18 a 20:30h. Les samarretes també es poden comprar en horari de botiga a l’establiment “Papers”. El preu dels tiquets serà de 10 euros i el de les samarretes, de 15 euros.


La convocatòria d’aquest any per part de l’ANC porta per títol “Diada 2019 – Objectiu Independència” i s’ha organitzat una gran manifestació a la tarda amb la plaça Espanya com a epicentre, on es formarà un estel humà.

Etiquetes:
Política Municipal