23 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu engega una campanya de socis amb l'objectiu d'engrescar el jovent

Amb el Carnet Jove de Manlleu el club farà un 50% de descomptes en el preu del carnet

Raimon Roma 21 d'agost de 2019 a les 12:47
El preu del carnet de soci és de 80 euros, 40 si es té el Carnet Jove | AEC Manlleu

Amb l’inici de la nova temporada, l’AEC Manlleu ha engegat una nova campanya de socis per aconseguir nous abonats, posant especial èmfasi amb el jovent de la ciutat.


El club, que actualment compta amb 200 socis aproximadament, busca nous registres per donar suport a l’equip i al club. L’objectiu que s’han marcat està enfocat amb el públic més jove i, per això, han arribat a un acord amb l’Ajuntament perquè qui disposi del Carnet Jove de Manlleu tingui un 50% de descompte en el preu del carnet de soci. Per tant, qui compleixi aquesta condició pagaria 40 euros per assistir als partits del primer equip durant tota la temporada i, a més, en cas de pagar entrada també abonaria només la meitat del preu.


L’objectiu del club és créixer en nombre de socis i, sobretot, en un públic jove que de mica en mica torna a acostar-se a veure el primer equip, com passava anys enrere. És per això que aquests, els menors de 30 anys, tenen un preu especial per l’abonament de la temporada, que és de 80 euros per tot el curs 2019-2020 per col·laborar amb l’entitat i poder assistir també a tots els partits de l’AEC Manlleu.

Etiquetes:
Esports