26 d'abril de 2024

Les Festes del Barri de Gràcia aixequen el teló

Aquest dijous comença la 45a edició de les festes amb el pregó i la gran quina gracienca

elter.net 21 d'agost de 2019 a les 12:56
Les festes s'allargaran durant quatre dies | elter.net

Com cada any, quan acaba la Festa Major de Manlleu comencen els actes de les Festes del Barri de Gràcia, que enguany celebren la 45a edició amb quatre dies intensos i plens d’activitats.


Aquest dijous, 22 d’agost, a les 17h es farà la rebuda del gracienc més carismàtic de les festes i el pregó a càrrec de Florenci Ficapals. Més tard, festa de l’escuma, caminada nocturna i pels voltants de la mitjanit, gran quina gracienca. El divendres serà el torn, al matí, dels tallers per la mainada i a la tarda, olimpíades, gran cursa popular i concerts, a partir de les 22h, de Pasión Maldita, Supervivents i Piris Rock Band.


El cap de setmana també anirà carregat d’activitats. El dissabte, 24 d’agost, a partir de les 10:30h., gimcana gracienca i a la tarda, partit de solters contra casats, campionat de botifarra i concert de La Palma Jazz Band. A la nit, a les 21:30h, espectacle “Las XL”, al Teatre Casal de Gràcia. És l’única activitat que s’ha de pagar entrada, en concret 10 euros, i les entrades anticipades es poden adquirir a la farmàcia de Gràcia i a la carnisseria del barri. La nit del dissabte serà amenitzada amb el gran ball de gala a càrrec del Trio Corxet. Diumenge, la missa a l’església de Nostra Senyora de Gràcia, les havaneres i, finalment, el gran castell de focs, seran protagonistes en el darrer dia de les festes.


Durant tot el cap de setmana el barri s’omplirà d’activitats per tots els gustos i per a tots els públics, en unes festes tradicionals i populars de Manlleu i que donen continuïtat a la gresca de la Festa Major a la ciutat. A més, també precedeixen les Festes de Sant Roc i del Barri del Puig-Teuleria que se celebraran la pròxima setmana.

Etiquetes:
Societat