25 d'abril de 2024

La carretera de la Miranda s'obrirà pels voltants de l'11 de setembre amb talls intermitents

Les obres estaran acabades definitivament a finals de setembre

elter.net 26 d'agost de 2019 a les 12:55
La carretera està tallada en els dos sentits de la marxa des del juliol | elter.net

Les obres de millora de la carretera de la Miranda, que connecta Manlleu amb la via d’accés a Torelló i la C-37, segueixen en procés. La previsió és que la carretera s’obri pels voltants de l’11 de setembre però amb talls intermitents perquè les obres no s’acabaran fins a finals de mes.


Quan l’obra estigui acabada es vol aconseguir que tots els camions de les indústries de Manlleu passin per aquesta carretera. El regidor d’Urbanisme, Enric Vilaregut, explica que després de l’obertura es començarà a parlar amb els empresaris manlleuencs.  


Les obres van començar al mes de març i, des del 18 de juliol, la carretera està tallada en els dos sentits de la marxa. Des de l’Ajuntament de Manlleu i la Diputació de Barcelona es va creure que era la millor manera per accelerar el procés de remodelació.


Les obres consisteixen en l’ampliació d’un tram de 1,7km amb una calçada de tres metres en total i vorals a cada costat d’un metre. També es farà un tractament dels accessos amb seccions de transició i de nous traçats per als vials existents. Fins ara, aquest tram, que té una mitjana de circulació de més de 7.500 vehicles diaris, era considerat com una de les carreteres amb alt risc de sinistralitat.

Etiquetes:
Societat