23 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení es calça per primera vegada els patins

Jordi Boada serà l'entrenador i Aida Mas i Fernanda Paz són les dues incorporacions per aquesta temporada

Raimon Roma 28 d'agost de 2019 a les 13:27
Foto de grup del primer dia d'entrenament | CP Manlleu

Aquesta setmana, el sènior femení del CP Manlleu va realitzar el primer entrenament de la temporada per començar a preparar un nou curs a l’OK Lliga femenina i a la Copa d’Europa. Enguany, una de les principals novetats és la figura de l’entrenador, que serà Jordi Boada, que puja al primer equip substituint a Arnau Casanovas.


És el segon any que Boada està al club manlleuenc i per la present temporada, des de la direcció esportiva del club s’ha apostat per la seva figura per dirigir el primer equip femení. En matèria d’incorporacions, reforcen l’equip la portera internacional per Xile, Fernanda Paz, que arriba procedent del Las Rozas. Aida Mas, que jugava al Vilanova, també ha fitxat per les manlleuenques. Laura Barcons, Maria Pujadas, Raquel Bernadas i Maria Ballesta són les baixes de l’equip respecte del curs anterior.


El tècnic, Jordi Boada, afronta una pretemporada on vol donar molt rodatge a les jugadores i també provar les joves valors de la base, com Anna Bulló, del Nacional Catalana o Abril Alonso, Gina Muntada i Júlia Cabré, del sub 17, que van fer el primer entrenament amb el sènior. L’equip no té previst disputar més d’un amistós abans de comença l’OK Lliga, el 22 de setembre a Astúries, prioritzant el treball en els entrenaments per conjuntar un equip que tornarà a ser un dels grans favorits per aconseguir els títols que estaran en joc durant la temporada.

Etiquetes:
Esports