26 d'abril de 2024

Tret de sortida a la XIII edició de les Festes del Barri del Puig-Teuleria

La Peña Flamenca, els balls, la màgia, les havaneres o la cercavila de gegants no faltaran a la cita d'enguany

elter.net 29 d'agost de 2019 a les 12:15
Les activitats s'allargaran durant tot el cap de setmana | elter.net

Quinze dies després de la Festa Major i coincidint amb les festes del carrer de la Passió, aquest cap de setmana se celebra la XIII edició de les Festes del Barri del Puig-Teuleria, amb activitats que s’allargaran durant tot aquest cap de setmana.


L’arribada del senyor Puig i la cançó que li ha compost i dedicat la manlleuenca Rosa Mari Ramírez serà el primer acte de les festes, aquest divendres, a les 21h. Tot seguit, pregó a càrrec de Maria Rosa Vilaró, expresidenta del barri i actuació de la Peña Flamenca de Manlleu amb ball a càrrec de Javier Ginés i Javi Berdia. El dissabte, 31 d’agost, a les 17h, festa de l’escuma i una vegada finalitzada, màgia a càrrec del Mag Marc. A les 22h, ball amb Duet Dava.


Per acabar les celebracions del barri del Puig, diumenge, a les 11h, “Bici-Puig-Teuleria”, bicicletada popular. Al migdia, arrossada i a la tarda, més activitats. La cercavila amb els geganters i grallers de Manlleu, les havaneres i el fi de festa amb els diables i tabalers Els Serpents de Manlleu posaran punt final a la tretzena edició de les Festes del Barri Puig-Teuleria de Manlleu.

Etiquetes:
Societat