25 d'abril de 2024

Can Puget acull l'exposició fotogràfica «I la lluna em somriu» de Joan Clota

El llenguatge fotogràfic és l'excusa per pintar mons abstractes, surrealistes, expressionistes i cubistes

elter.net 4 de setembre de 2019 a les 10:46
Les obres es podran veure a la sala d'exposicions de Can Puget | elter.net

L’exposició “I la lluna em somriu” de Joan Clota, es podrà visitar del dissabte 21 de setembre fins al diumenge 13 d’octubre a la sala d’exposicions de Can Puget. L’autor proposa un joc interactiu amb el públic per relacionar títols amb fotografies durant els dies que la mostra fotogràfica estigui exposada.


Segons el mateix artista "I la lluna em somriu” és una exposició on “els somnis hi tenen cabuda”. A través de la fotografia, l’espectador podrà viatjar sense embarcar ni tenir jet lag “al món on tot és possible”, destaca Clota. Personatges expectants s’amaguen en els llocs més inversemblants per explicar-nos una història abans d’anar a dormir. Cada fotografia és una història i com a tal té el seu títol.


El llenguatge fotogràfic és l’excusa per pintar mons abstractes, surrealistes, expressionistes, fauvistes, impressionistes, futuristes i cubistes. Joan Clota explica que “tots els cromos de la col·lecció d’història de l’art de l’Enciclopèdia Catalana van fer que em decidís a estudiar pintura, primer amb el mestre i artista Juan Varea, més tard a la Facultat de Barcelona i per acabar a Vic. Ara amb la càmera a la butxaca faig els meus safaris sense sortir de casa, immortalitzo moments de llum, pessics de lluna, paisatges on viure una vida sense despentinar-se".


A Manlleu, la inauguració de l’exposició “I la lluna em somriu” de Joan Clota, tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget, el divendres dia 20 de setembre, a les 20h. L’exposició es podrà visitar del 21 de setembre fins al 13 d’octubre de 2019 en horari de dijous a diumenge, de 18 a 20h.

Etiquetes:
Cultura