26 d'abril de 2024

El Grup de Defensa del Ter celebra diumenge el seu 30è aniversari

S'organitzen, a l'Embarcador, activitats per commemorar els inicis de l'entitat l'any 1989

elter.net 4 de setembre de 2019 a les 12:48
L'any 1996 l'entitat va contribuir en l'obertura de l'Embarcador del Ter | GDT

Aquest any, el Grup de Defensa del Ter celebra el seu 30è aniversari i aquest pròxim diumenge, 8 de setembre, organitzen una jornada d’activitats populars a l’Embarcador per recordar i commemorar els anys de vida de l’entitat.


L’any 1989, amb l’objectiu de recuperar la vida i l’entorn de la Conca del Ter, es va crear el Grup de Defensa del Ter, una entitat ecologista amb seu a Manlleu que durant tots aquests anys ha vetllat per la conscienciació, la sensibilització i la denúncia de multitud de temes relacionats amb el medi ambient, el Ter i amb el pas dels anys ampliant també el seu àmbit d’actuació.


Per celebrar els 30 anys de vida del GDT, aquest diumenge han preparat activitats durant tot el dia. Al matí, de 10 a 13h, es podrà navegar amb piragua durant mitja hora i s’organitzarà una recollida de residus. Més tard, a les 12h, xerrada sobre el canvi climàtic amb el biòleg Gabriel Borràs. Tot seguit serà el torn de l’arrossada popular i a la tarda, es farà l’entrega dels “Premis Peix i Espina”. A les 16h, glosa de sobretaula amb cor de carxofa i, finalment, per acabar la jornada, els assistents es faran una fotografia amb els peus dins del riu. Els actes coincidiran amb la cloenda de l’estiu a l’Embarcador del Ter.

Etiquetes:
Societat