26 d'abril de 2024

Aquest és el disseny del cartell de la Fira del Porc i la Cervesa 2019

L'edició d'enguany se celebrarà del 4 al 6 d'octubre i comptarà amb novetats que s'aniran desgranant els pròxims dies

Raimon Roma 6 de setembre de 2019 a les 09:59
Cartell de la Fira del Porc i la Cervesa 2019 | elter.net

En poc menys d’un mes es donarà cita a la plaça Fra Bernadí de Manlleu una nova edició de la Fira Gastronòmica del Porc i la Cervesa, que comptarà, al llarg de tres intensos dies, d’activitats d’oci i gastronòmiques amb desenes d’expositors, artesans, productors i firaires del sector.


Fa unes setmanes es va conèixer que l’empresa gironina especialitzada en l’organització d’esdeveniments gastronòmics, Incatis, es convertia en el nou gestor de les empreses participants en la fira. Aquesta setmana s’ha desvetllat el cartell de l’edició d’enguany del Porc i la Cervesa, un disseny creat i ideat per l’artista visual Martina Tarabal. Com es pot observar en el treball, l’autora s’ha inspirat en parts reals del porc, el cap i els peus, com a part principal del dibuix juntament amb el got i la cervesa que sosté l’animal. Precisament aquest mateix got serà el que s’utilitzarà durant els dies de la fira. El fons del cartell són nombrosos para-sols que, tal com han descobert des de l’organització, es podran veure repartits per tota la plaça Fra Bernadí.


Els pròxims dies s’aniran desgranant nous detalls de la Fira Gastronòmica del Porc i la Cervesa, com per exemple, els diferents concursos que es realitzen cada any, el nombre total de parades que hi haurà a la plaça o, entre d’altres, les actuacions musicals o els diferents espectacles que s’estan preparant.

Etiquetes:
Societat