25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu comença la lliga rebent el filial del Girona

El partit servirà per donar el tret de sortida a les retransmissions esportives a Ràdio Manlleu

Raimon Roma 6 de setembre de 2019 a les 13:13
L'equip manlleuenc vol sumar tres punts en el debut a la lliga | Raimon Roma

Comença l’hora de la veritat per l’AEC Manlleu. El conjunt entrenat per Manel Sala juga aquest diumenge al Municipal d’Esports (17h) el primer partit oficial de la temporada. Es jugaran els tres punts davant un dels equips cridats a lluitar per l’ascens a Tercera Divisió, el Girona ‘B’.


Després d’una pretemporada on el gran objectiu era conjuntar un equip el qual han arribat fins a onze nous futbolistes, el Manlleu es prepara per disputar el partit de la primera jornada de Primera Catalana. El rival serà el Girona ‘B’, que la temporada passada va perdre la promoció d’ascens a Tercera i que enguany ha confeccionat novament un equip molt talentós que l’obliga a lluitar per pujar de categoria. Jugadors coneguts per l’afició manlleuenca com Maik Molist i Dan Coll o futbolistes de qualitat com Noah, Carlos Martínez o Lluc Banús amenacen el debut del Manlleu a la categoria.


No obstant això, l’equip dirigit per primer curs per Manel Sala des de la banqueta afronta en bones condicions el primer partit de lliga, encara que amb baixes importants com les de Kako i Dani Erencia, que arrosseguen sanció de la temporada passada. Tampoc podrà jugar el lateral Mitxi, lesionat i és dubte el davanter Joan Serrallonga. El club, des de la primera jornada, vol potenciar l’assistència de públic al Municipal d’Esports i diumenge, amb la compra de la tradicional tira a l’entrada del camp, es tindrà dret a participar al sorteig d’una televisió. 


Una temporada més l’AEC Manlleu juga a Ràdio Manlleu


Amb l’inici de la competició a Primera Catalana, aquest diumenge tornen les transmissions de l’AEC Manlleu a Ràdio Manlleu. Un any més, Ramon Anglada i Àlex Ávila s’alternaran el micròfon al Municipal d’Esports i a tots els camps de la categoria per portar als aficionats tot el que succeeixi als terrenys de joc. Guillem Campàs, des dels estudis de la ràdio, s’encarregarà de la part tècnica i aportarà també comentaris a la retransmissió.


Les prèvies del partit començaran un quart d’hora abans i podeu escoltar la narració a través del 107 FM o a la pàgina web, radiomanlleu.cat.

Etiquetes:
Esports