25 d'abril de 2024

Derrota clara de l'AEC Manlleu al primer partit de lliga (0-3)

El filial del Girona, molt més efectiu, va deixar els de Manel Sala sense puntuar en l'estrena de la temporada

Ramon Anglada/elter.net 9 de setembre de 2019 a les 10:27
Els manlleuencs van caure al primer partit del curs | AEC Manlleu

El primer equip de l’AEC Manlleu no va poder treure res positiu del debut aquesta temporada a Primera Catalana. Un dels favorits a l’ascens, el filial del Girona, va guanyar al Municipal d’Esports per 0 gols a 3 deixant en blanc l’estrena oficial de Manel Sala a la banqueta osonenca.


La primera part de l’enfrontament va ser molt oberta. Després d’un inici de domini gironí, el Manlleu es va posar les piles i va aconseguir generar els atacs més perillosos, com per exemple, un xut de Roger Alsina que es va estavellar al travesser visitant. Els manlleuencs van tenir arribades de perill que no van saber materialitzar, a diferència del Girona, que la primera gran arribada que van tenir va acabar amb el gol de Miki Poveda passada la mitja hora de partit.


A la segona meitat el ritme va baixar a conseqüència del cansament i els canvis dels dos entrenadors i això va acabar beneficiant a un Girona més efectiu i amb més qualitat individual per part dels seus atacants. Les forces locals estaven molt minvades i ho va aprofitar el visitant Homet quan, en qüestió de tres minuts, al 76 i al 79, va anotar dos gols molt ràpids per deixar el partit vist per sentència.


No és la millor manera de començar la temporada per un Manlleu que confia a treure conclusions positives per afrontar amb garanties el pròxim duel, diumenge que ve, al camp del Sabadell Nord.

Etiquetes:
Esports