26 d'abril de 2024

La carretera de la Miranda obrirà pas al trànsit aquest dimarts

Les obres no estan finalitzades però es podrà tornar a circular en ambdós sentits

elter.net 9 de setembre de 2019 a les 12:02
La carretera ha estat poc més de dos mesos tallada completament | elter.net

Després de tres mesos amb la carretera de la Miranda totalment tallada al trànsit, aquest dimarts, 10 de setembre, es tornarà a obrir el pas a vehicles una vegada les obres de remodelació estiguin gairebé finalitzades.


El trànsit es tornarà a obrir aquest dimarts però les obres no estan finalitzades. Es preveu que sigui a finals d’aquest mes de setembre quan acabin del tot i la carretera de la Miranda es pugui obrir en ambdós sentits durant tot el dia. Fins al moment, a partir d’aquest 10 de setembre, només estarà oberta al complet a partir de les 7 de la tarda i fins a les 8 del matí. La resta de la jornada es podrien produir talls puntuals o es pot donar pas alternatiu als vehicles.


El regidor Enric Vilaregut destacava que es va decidir tallar al complet la carretera de la Miranda aquests últims mesos perquè es tractava d’una època de l’any amb poc trànsit a la via i que, pels voltants de l’11 de setembre, com és el cas, es tornaria a obrir al trànsit després d’unes setmanes tallada en la seva totalitat. Amb aquestes obres la carretera de la Miranda ha augmentat la seva amplada de 6 a 9 metres i s’ha actuat també en els dos revolts identificats com a més perillosos.

Etiquetes:
Societat