25 d'abril de 2024

Roger Codinach, Biel Autet, Pol Auguet i Oriol Codony, campions d'Europa d'hoquei patins

Els manlleuencs van empatar contra Portugal a l'última jornada i van guanyar el campionat europeu Sub 17

Raimon Roma 9 de setembre de 2019 a les 13:49
Els representants del club manlleuenc, amb la copa de campions | CP Manlleu

Nou èxit de jugadors de Manlleu i formats a la base del CP Manlleu. Roger Codinach, Biel Autet, Pol Auguet i Oriol Codony es van proclamar aquest cap de setmana campions d’Europa Sub 17 amb la selecció espanyola.


Amb quatre jugadors i també amb la presència de Jordi Bonada, entrenador del CP Manlleu femení i al mateix temps del combinat espanyol, el manlleuenc era el club que més representant aportava a la selecció i tots ells van ser claus en la coronació de l’equip com a millor d’Europa. En un campionat disputat a Torres Vedras, Portugal, Espanya va ser el millor dels nou equips participants, en una competició disputada en una sola fase de grups i on als espanyols, amb la presència de set catalans, els va servir un empat a l’última jornada contra Portugal per aixecar el títol.


En aquest darrer partit, molt intens i disputat, el manlleuenc Biel Autet va marcar el gol espanyol, que era contrarestat poc després amb l’empat de Portugal. Els de Bonada van aguantar fins al final per acabar cantant victòria coronant-se com a campions d’Europa Sub 17, amb quatre jugadors de Manlleu i del CP Manlleu novament reconeguts internacionalment.

Etiquetes:
Esports