24 d'abril de 2024

EL CPA Tona disputarà aquest cap de setmana el campionat de Barcelona, ajornat pel vent

L’objectiu és aconseguir la classificació per al campionat de Catalunya i pujar al podi

El Ter 27 de gener de 2009 a les 10:46
Integrants del CPA Tona, que han de participar al campionat de Barcelona
El Club Patinatge Artístic Tona disputarà aquest pròxim dissabte el campionat de Barcelona de show en la modalitat de grups grans i cadets. La competició s’havia d’haver disputat aquest passat dissabte, però el temporal de vent que va afectar Catalunya, va obligar a suspendre-la.

Cristina Gibaja, entrenadora de l’entitat, explica que el canvi de dates els donarà menys temps per preparar el campionat de Catalunya.

La competició es disputarà aquest cap de setmana al pavelló poliesportiu del Garraf a Vilanova i la Geltrú. L’objectiu és aconseguir la classificació per al campionat de Catalunya i pujar al podi. A llarg termini l’objectiu és ser al campionat d’Espanya, on l’any passat el Club Patinatge Artístic Tona va ser quart. L’entitat espera millorar resultats aquest any.

Cal destacar que per al grup cadet, aquest és el segon any de competició i s’espera un nivell més elevat. Cal recordar que el Tona ja va guanyar l’any passat el Trofeu Internacional disputat a Riccione, Itàlia. Al campionat de Barcelona també hi serà present el Patinatge Artístic Lluçanès.
Etiquetes:
Esports