25 d'abril de 2024

El CP Manlleu ja coneix els rivals a la Copa d'Europa

Voltregà, Benfica i Noisy Le Grand lluitaran amb les manlleuenques per dos llocs a la final a quatre

Raimon Roma 10 de setembre de 2019 a les 14:00
Les manlleuenques debutaran a la pista del Voltregà | CP Manlleu

El sènior femení del Club Patí Manlleu ja coneix el seu camí aquesta temporada a la Copa d’Europa. L’objectiu de l’equip entrenat per Jordi Boada és, per segon any consecutiu, arribar a la final a quatre que es jugarà l’abril del 2020.


Enguany són vuit els equips que disputaran la màxima competició europea de clubs. Aquests es dividiran en dos grups de quatre i el CP Manlleu ha quedat enquadrat al grup A juntament amb el Voltregà, vigent campió d’Europa, el Benfica portuguès i el Noisy Le Grand francès. Les manlleuenques amb un derbi osonenc a Sant Hipòlit el pròxim 26 d’octubre i tancaran la fase de grups a Portugal, per jugar contra el Benfica el 29 de febrer. A l’altre grup, es veuran les cares el Palau, el Coutras, el Gijón i el Merignac.


Enguany, davant els pocs equips inscrits a la competició, des de l’organització s’ha apostat per fer dos grups, els quals els dos primers de cada grup accediran directament a la “final four”, sense disputa d’uns quarts de final anteriorment, que es disputarà el cap de setmana del 4 i el 5 d’abril amb seu encara per definir.

Etiquetes:
Esports