23 d'abril de 2024

Manlleu es suma al Cicle Gaudí de cinema

Es projectarà una pel·lícula l'últim diumenge de cada mes al Teatre de Gràcia per promoure el consum de cinema català

elter.net 12 de setembre de 2019 a les 09:58
Les projeccions es faran al cinema de Gràcia | elter.net

El Teatre Casal de Gràcia projectarà, l’últim diumenge de cada mes, una pel·lícula catalana estrenada recentment a les sales comercials per contribuir en la promoció i divulgació del cinema del país en el marc del Cicle Gaudí.


La primera pel·lícula que es projectarà a la sala manlleuenca serà “Els dies que vindran”, el pròxim 29 de setembre a les 19h. En aquest cas la productora de la pel·lícula, Ariadna Dot, assistirà a la projecció i farà una breu presentació de la pel·lícula i posterior col·loqui. Les projeccions programades dins aquest circuit s’inclouen dins la programació habitual del Teatre de Gràcia.


El Cicle Gaudí aposta pel cinema de proximitat, programant exclusivament cinema de producció catalana i portant el cinema allà on són els espectadors, doncs l’adhesió al cicle en certa manera supleix la falta de sales de cinema a algunes poblacions. En el marc d’aquest cicle es projecta cada mes una pel·lícula catalana estrenada recentment a sales comercials a una xarxa de 51 poblacions fins a setembre de 2019. A partir d’aquest mes s’incorporen al cicle 11 municipis més, entre ells Manlleu.

Etiquetes:
Cultura