25 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu comença la nova temporada

Una de les principals novetats d'aquest any és l'aposta per fer les retransmissions de l'hoquei femení

Raimon Roma 13 de setembre de 2019 a les 12:53
Dilluns, temporada 2019-2020 a Ràdio Manlleu | elter.net

Aquest dilluns, 16 de setembre, Ràdio Manlleu inicia la nova temporada de programes. Una temporada amb canvis a destacar, ja sigui en el nou format de l’informatiu “Manlleu al dia” de les 19h, el manteniment i l’aparició de nous programes o l’aposta de fer les retransmissions en directe de tots els partits del CP Manlleu femení.


Les novetats d’aquesta temporada 2019-2020 tenen un primer objectiu de fomentar  la presència de diferents entitats manlleuenques a Ràdio Manlleu. Per aquest motiu, els informatius “Manlleu al dia” canvien de format. Cada dia de la setmana es tractarà una temàtica diferent, i una vegada al mes, entitats com el Grup Fotogràfic Manlleu, el Mercat Municipal, l’Escola de Música o l’Escriba, entre d’altres, vindran a explicar un aspecte relacionat amb el seu àmbit d’una manera distesa i útil per a la ciutadania. 


Programes històrics com “El Rincón del Cante”, “Els Manatís a Terra”, “Come Together” o “Backstage” es mantenen a una graella que tindrà dues novetats aquest curs. D’una banda, el segon i el quart dimecres de cada mes s’emetrà “Passi per caixa”, un programa impulsat per l’Ajuntament de Manlleu i la Diputació de Barcelona  que fer valdre el petit comerç. En la mateixa línia però canviant de temàtica, Ràdio Manlleu oferirà un programa de videojocs sota el nom d’“Escudella 4k”, cada dilluns a les 20:30h. Aquest farà una aproximació molt familiar i propera al món dels videojocs, tractant temes d’actualitat, resolent dubtes i, entre d'altres, recomanant què comprar i què jugar.


Ràdio Manlleu presenta una graella de 25 programes elaborats als estudis de Ràdio Manlleu. Una programació completa i variada que enguany es completa els caps de setmana amb les retransmissions del sènior femení del CP Manlleu. Tots els partits de l’equip, a casa i a fora, es faran en directe al 107 FM gràcies a la veu de Dionís Crusellas. Parlant de retransmissions esportives, la setmana passada ja van començar les de futbol. L’AEC Manlleu a la ràdio, un any més, el porten en Ramon Anglada i l’Àlex Ávila. Tot plegat, al 107 FM o a radiomanlleu.cat, on es podran recuperar durant tota la temporada tots els podcasts dels programes de Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Societat