25 d'abril de 2024

La Biblioteca de Manlleu participa en la Setmana del Llibre en Català

L'entitat va rebre 500 euros per comprar llibres nous amb motiu del seu 60è aniversari

Raimon Roma 13 de setembre de 2019 a les 14:21
La Biblioteca de Manlleu va estar present a la Setmana del Llibre en Català | @BiblioManlleu

Les biblioteques de la Diputació de Barcelona van participar, el passat dilluns, a la Setmana del Llibre en Català a la plaça de la Catedral a Barcelona. Aquesta cita va reunir 102 biblioteques públiques, entre les quals la de Manlleu, per gaudir d’una edició on hi havia més de 200 expositors, entre llibreries, editorials i entitats.


Les biblioteques assistents van gaudir d’un pressupost específic de 500 euros cadascuna per adquirir-hi llibres. Aquests diners van ser concedits a la Biblioteca Municipal de Manlleu amb motiu del 60è aniversari que celebra enguany l’entitat. La directora, Núria Silvestre, explica que van comprar una trentena de llibres, sobretot novel·les i infantils i, també, uns còmics manga en català que, assegura, “si no hagués anat  a la Setmana no els hauria adquirit”.


La 37a edició de la Setmana del Llibre en Català se celebra des del passat dia 7 i fins al 15 de setembre. Consolidada ja com un dels esdeveniments sectorials més importants del país, la Setmana ofereix, en un sol espai de 1.750 metres quadrats, l’oferta de llibres i de publicacions en català més gran a l’abast de tothom.

Etiquetes:
Cultura