25 d'abril de 2024

Repàs esportiu del cap de setmana

Derrota de l'AEC Manlleu, trofeu pel CEFS Manlleu i Càndid Ballart, campió de la Supercopa d'Espanya

Raimon Roma 16 de setembre de 2019 a les 12:58
El CEFS Manlleu, amb el trofeu aconseguit dissabte | elter.net

El cap de setmana esportiu en clau manlleuenca ha deixat alegries i decepcions per diferents clubs i esportistes de la ciutat. La cara, pel CEFS Manlleu i Càndid Ballart i la creu, per l’AEC Manlleu.


El Sabadell Nord castiga un AEC Manlleu que mereixia més (3-2)


Segona jornada de lliga i segona derrota pel primer equip de l’AEC Manlleu. El conjunt entrenat per Manel Sala visitava el camp del Sabadell Nord amb l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada i, al minut 8, Joan Serrallonga avançava els groc i vermells. Poc després, Luque empatava pels vallesans que, a la segona meitat, s’avançaven per primera vegada al marcador. El Manlleu no es va rendir i Martí Soler tornava a empatar des del punt de penal. No obstant això, quan els de Manel Sala estaven millor, van rebre el tercer gol local a cinc minuts pel final que va acabar sent letal. El pròxim diumenge l’AEC Manlleu rep la visita del Tona (17h) en el que serà el primer derbi de la temporada.


D’altra banda, el filial de l’AEC Manlleu va aconseguir la primera victòria a la lliga contra el Seva (2-1) i el femení, que la pròxima setmana comença la competició oficial, va guanyar el darrer amistós de pretemporada al camp del Nàstic de Manresa (2-6).


El CEFS Manlleu s’adjudica el Trofeu Antonio Hernández “La Bomba”


El passat dissabte el CEFS Manlleu va disputar el primer amistós de pretemporada al Municipal d’Esports i, amb un ambient espectacular a la graderia, va superar el Cover Premià per 4 gols a 3 en un molt bon partit de futbol sala. El duel va ser intens i igualat i els manlleuencs van anar sempre per davant al marcador. Yassin, en dues ocasions, Moha Darka i Hicham van ser els golejadors per un Manlleu que se segueix preparant per l'inici de lliga el primer cap de setmana d'octubre.


Càndid Ballart es proclama campió de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins


El porter manlleuenc del Reus Deportiu, Càndid Ballart, va aconseguir aquest diumenge aixecar el títol de la Supercopa d’Espanya, en un partit on el seu equip, el Reus, va derrotar el Barça per 3 a 2. Un gol de Romà Bancells a tres minuts pel final va donar el títol al conjunt del Baix Camp, que dissabte es desfeia del Liceo a semifinals. Ballart va ser clau a la porteria per evitar gols del conjunt blaugrana i va contribuir directament al títol aconseguit pel Reus.


El CP Manlleu empata contra el Voltregà a la primera jornada de Nacional (5-5)


Diumenge es va disputar la primera jornada del grup A de Nacional Catalana, que va començar amb un empat entre el CP Manlleu i el CP Voltregà (5-5). Al conjunt manlleuenc hi jugaven nombrosos jugadors del primer equip, que va començar la setmana passada la pretemporada sota les ordres d’Aleix Prims. Diumenge, a Sant Hipòlit, el partit va ser molt vistós i es van comptabilitzar fins a deu gols. Biel i Roc Pujadas, amb dos gols cada un i Arnau Pradell van ser els golejadors del CP Manlleu.

Etiquetes:
Esports