26 d'abril de 2024

L'AFADIP presenta el cicle de conferències del pròxim trimestre

Es preparen sis trobades on es tractaran aspectes com l'Alzheimer, de música o del fotògraf manlleuenc Carles Molist

elter.net 18 de setembre de 2019 a les 11:28
Les conferències es faran a la Sala de Sessions de l'Ajuntament de Manlleu | elter.net

L’Associació de famílies pel desenvolupament integral de la persona, l’AFADIP, ha fet pública la programació de conferències que es faran a partir d’aquest mes d’octubre fins al pròxim desembre a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Manlleu.


La primera conferència està programada pel dia 3 d’octubre i amb Lorena Bajo, metgessa geriatra de l’Hospital Universitari de la Santa Creu es parlarà de l’Alzheimer i tot el que s’ha de saber de la malaltia. El fotògraf manlleuenc Carles Molist i les seves fotografies sobre el teatre manlleuenc seran els protagonistes el dia 17 d’octubre. El dia 31 del mateix mes es parlarà del cas d’èxit de l’empresa ‘La Fageda’ amb el seu director de comunicació, Albert Riera i el 14 de novembre, ‘115 dies a l’Ebre’, a càrrec de la historiadora Assumpta Montellà.


Les últimes dues conferències programades per l’AFADIP aquest 2019 es faran el dia 28 de novembre, amb una xerrada sobre el compositor Gioacchino Rossini, a càrrec del contratenor Jordi Domènech i el 12 de desembre, la doctora en filologia catalana Georgina Jordana parlarà sobre la vida i obra de Cèsar August Jordana, exiliat a Tolosa de Llenguadoc en acabar la guerra civil espanyola.

Etiquetes:
Esports