25 d'abril de 2024

La Biblioteca comença les activitats del curs amb la primera «Hora del conte»

La setmana que ve començaran els clubs de lectura amb una primera sessió càrrec de L'Escriba

elter.net 19 de setembre de 2019 a les 12:05
L'hora del conte es farà aquest dissabte a les 12h | elter.net

La Biblioteca Municipal de Manlleu comença aquest dissabte les activitats programades pel curs 2019-2020 i ho farà amb la primera activitat de l’‘Hora del conte’, a les 12h, un espai on els més petits podran gaudir de la lectura d’una manera molt pròxima i familiar.


El primer treball protagonista en aquesta cita serà el llibre ‘La Granota Nota’, un conte d’aventures musicals creat i dissenyat pel manlleuenc Ramon Soldevila i Raquel Sans. En la presentació, els autors explicaran als infants les aventures de la Granota Nota i al final de la sessió, qui ho desitgi podrà adquirir el conte per 3 euros. L’activitat s’emmarca a la programació de Xarxampa i és gratuïta.


En el marc de l’inici de la programació d’activitats a la Biblioteca, el pròxim dimarts, 24 de setembre, s’inicien també els ‘Clubs de lectura’. Aquesta primera sessió estarà conduïda per David Muñoz, de L’Escriba, el qual comentarà la novel·la ‘A sang freda’, de Truman Capote. L’acte es farà a les 19:30h i serà oberta a tota la ciutadania.

Etiquetes:
Cultura