24 d'abril de 2024

La Diputació inicia les millores a la carretera que va a L'Esquirol

El temps d'execució de les obres serà de cinc mesos aproximadament

elter.net 19 de setembre de 2019 a les 13:14
Les obres afecten la carretera de sortida de Manlleu direcció L'Esquirol | DIBA

La Diputació de Barcelona inicia obres de millora de la seguretat viària a la carretera B-522 al terme municipal de Vic i al terme de l’Esquirol. Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 677.381 euros i un termini d’execució de cinc mesos, comprenen diverses mesures enfocades a millorar la seguretat viària, especialment als trams de concentració d’accidents, a partir de l’anàlisi de la sinistralitat registrada i de les característiques actuals de la carretera i el seu entorn.


La carreta B-522 creua Manlleu en direcció  l’Esquirol i les principals actuacions que es realitzaran son millores amb la col·locació d’elements reductors de velocitat al nucli de Sant Martí Sescorts, la reparació de flonjall i altres deficiències superficials del ferm i pavimentació d’accessos amb risc d’arrossegament de terres  cap a la calçada. També s’implantaran noves barreres de seguretat i sistemes de protecció per a motoristes.


Els principals objectius d’aquesta millora és moderar el trànsit dels usuaris més vulnerables, com són els vianants i els ciclistes, millorar les condicions de seguretat així com la reducció de conflictes a l’entorn de punts singulars com ara les interseccions, accessos, revolts i zones d’avançament.

Etiquetes:
Societat