25 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu retransmetrà tots els partits del CP Manlleu femení

El primer duel es farà aquest diumenge des d'Astúries i Dionís Crusellas hi posarà la veu

Raimon Roma 20 de setembre de 2019 a les 17:26
Ràdio Manlleu va reunir l'equip per promocionar les retransmissions | elter.net

Aquesta temporada, Ràdio Manlleu retransmetrà tots els partits del CP Manlleu Magicstudio. Sigui a OK Lliga, Copa d’Europa o a la Copa de la Reina, l’emissora estarà al costat de l’equip de Jordi Boada per portar tot el que passi als oients i seguidors de l’entitat.


És una de les grans i principals novetats aquesta temporada a Ràdio Manlleu. El CP Manlleu juga a la màxima categoria de l’hoquei estatal i és una evidència que any rere any lluiten amb els millors equips per ser les millors. Davant això, aquest any la ràdio aposta per fer totes les retransmissions, a Manlleu i quan els partits es juguin fora de casa, i la veu serà la d’en Dionís Crusellas, històric narrador dels partits a l’AEC Manlleu. En Dionís tornarà a posar-se darrere el micròfon per apropar als oients tot el que passi als partits del CP Manlleu femení aquesta temporada.


El primer partit que es retransmetrà serà aquest diumenge. Les manlleuenques juguen a la pista de l’Areces, a Astúries, aquest diumenge a les 12h. Ràdio Manlleu serà a la ciutat de Grado, al costat de Gijón, per portar en directe tot el que succeeixi en aquest primer partit de l’OK Lliga. Els partits els podreu escoltar al 107 FM o bé a través de radiomanlleu.cat. Ràdio Manlleu, novament, apostant per l’esport manlleuenc.


Les manlleuenques visiten Astúries la primera jornada


El CP Manlleu comença aquest diumenge el seu camí per conquerir l’OK Lliga. Amb la principal novetat de Jordi Boada a la banqueta, les manlleuenques es desplacen a Astúries per jugar el primer partit de la temporada contra l’Asturhockey (12h), equip recentment ascendit a la categoria.


Després de quedar-se amb la mel als llavis al darrer partit del curs passat, quan el Manlleu va perdre la lliga contra el Palau a l’última jornada, enguany, les osonenques busquen refer-se i tornar a estar entre les millors fins a l’última jornada del campionat. A la plantilla es mantenen jugadores tan importants com Anna Casarramona, María Díez ‘Peke’ o Nara López, mentre que les dues incorporacions que ha fet l’equip són Aïda Mas i la portera Fernanda Hidalgo.

Etiquetes:
Esports