26 d'abril de 2024

Presentat el Pla Local de Salut de Manlleu 2018-2023

S'ha elaborat posant èmfasi amb la participació ciutadana per potenciar la seva transversalitat

Raimon Roma 21 de setembre de 2019 a les 11:06
Durant l'acte també es va agrair la participació de la Diputació de Barcelona en l'elaboració del pla | elter.net
Durant l'acte també es va agrair la participació de la Diputació de Barcelona en l'elaboració del pla | elter.net

Aquesta setmana s’ha presentat el Pla Local de Salut de Manlleu 2018-2023, el qual els principals objectius seran millorar i potenciar totes les actuacions que es fan actualment en matèria de salut pública en l’àmbit municipal.


L’acte de presentació va comptar amb la participació de la regidora de Govern Obert, Atenció Ciutadana, Salut Pública i Consum, Maria Josep Palomar, i l’assistència de l’alcalde en funcions,  Enric Vilaregut, i la directora científica de l’empresa AmbSalut i redactora del pla, Marta Vilanova. A l’hora de desenvolupar i coordinar aquestes actuacions, un dels objectius és afavorir la participació ciutadana per fer valdre la transversalitat a l’hora de l’elaboració del pla. Marta Vilanova va descriure la metodologia, determinants i marcs conceptuals que s’han utilitzat per recollir la informació dels actius de salut del municipi per tal de poder elaborar aquest primer Pla Local de Salut de Manlleu, repassant els principals indicadors de Salut de Manlleu, extrets de dades oficials i que han permès detectar les necessitats per a la planificació i intervenció en matèria de Salut. 


L’acte va voler agrair a la Diputació de Barcelona la seva col·laboració en l’elaboració del pla, al grup motor i al grup tècnic la seva participació en la fase d’anàlisi i definició dels objectius i també a la ciutadania en general per les seves aportacions durant el procés participatiu. 

Etiquetes:
Societat