25 d'abril de 2024

Resum esportiu del cap de setmana

El CP Manlleu i l'AEC Manlleu aconsegueixen la primera victòria de la temporada

Raimon Roma 23 de setembre de 2019 a les 11:03
El partit del CP Manlleu va ser retransmès des d'Astúries per Ràdio Manlleu | elter.net

Repassem a continuació els diferents esdeveniments esportius amb protagonisme manlleuenc que hem tingut aquest cap de setmana. Destaquen la victòria de l’AEC Manlleu a Primera Catalana o la del CP Manlleu a OK Lliga. Totes dues es van poder seguir en directe als micròfons de Ràdio Manlleu.


El CP Manlleu guanya a la pista de l’Areces (3-5) el primer partit de l’OK Lliga femenina


Debut immillorable pel què fa a resultat per un CP Manlleu encara en rodatge i a la recerca del seu millor joc. Sabia l'equip entrenat per Jordi Boada que el primer partit seria incòmode i on el més important era sumar els tres punts i agafar un bon ritme de competició per les pròximes jornades, quan les manlleuenques es veuran les cares amb Voltregà, Vila-Sana i Gijón.


Tot i posar-se 0 a 2 al marcador, les locals van aconseguir empatar novament el duel abans que, Nara López, pocs segons abans del descans, anotés el 2 a 3 que va canviar la dinàmica del partit a Grado, Astúries. A la segona meitat el Manlleu va anar per feina i va posar un 2 a 5 al marcador que només va maquillar l'Areces amb un tercer gol. Primera pedra al camí de la temporada superada per un CP Manlleu que a partir d'aquest dilluns ja es comença a centrar en el primer gran partit del curs. Dissabte que ve, a les 18h, derbi a Manlleu contra el Voltregà. 


L’AEC Manlleu aconsegueix la primera victòria del curs al derbi contra el Tona (3-1)


Victòria clara, justa i merescuda de l’AEC Manlleu a la tercera jornada de Primera Catalana de futbol. L’equip entrenat per Manel Sala va fer un molt bon partit, superant en totes les facetes del joc a un Tona que tot i la gran plantilla que ha confeccionat no ha sumat cap punt en aquestes primeres tres jornades.


A la primera meitat, Raúl Campayo va marcar el primer gol del partit i a l’inici del segon temps, Marcel Bellido marcava el segon pel Manlleu després d’una gran jugada col·lectiva. Quan faltava mitja hora pel final el Tona escurçava les diferències a l’electrònic, però les esperances dels tonencs s’esfumaven només tres minuts més tard quan, Martí Soler, amb un gran xut des de fora l’àrea, col·locava el 3 a 1 definitiu al marcador.


Des de l’aleshores i fins al final poc patiment per un Manlleu que sumava els primers tres punts del curs d’una manera clara i merescuda. El pròxim compromís pels de Manel Sala, el pròxim diumenge al camp del Mollet.


Derrotes del filial i el sènior femení de l’AEC Manlleu


A diferència del primer equip masculí, els altres dos sèniors de l’AEC Manlleu van perdre aquest cap de setmana. El filial ho va fer dissabte al camp del Voltregà i de manera clara (3-0). Els manlleuencs gairebé no van tenir cap opció davant un rival que compta tots els seus partits per victòria.


Tampoc va poder sumar a la primera jornada de Preferent el sènior femení. L’equip entrenat per Jordi Devesa va caure per 3 a 2 al camp d’un Palautordera recent ascendit. Les manlleuenques van anar sempre a remolc al marcador i no van poder fer res per sumar en el seu debut aquesta temporada. Clàudia i Niubó van ser les golejadores pel conjunt groc i vermell.


El CEFS Manlleu celebra la primera edició del torneig femení


Durant tot aquest diumenge al matí, al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu es va celebrar la primera edició del torneig femení organitzat pel Club Esportiu Futbol Sala Manlleu. Aquest va acabar de la millor manera pels interessos de les manlleuenques, que van acabar aixecant el trofeu després de superar el Casserres a la final (1-0).


Malgrat que el Casserres és un equip de categoria superior, les manlleuenques van aconseguir derrotar-les per guanyar aquesta primera edició del torneig, on també hi van participar l’Òdena, el Quart, el Castellgalí i el Terrassa.

Etiquetes:
Esports