25 d'abril de 2024

La pel·lícula «Els dies que vindran» inaugura diumenge el Cicle Gaudí a Manlleu

La sessió comptarà amb la presència d'Ariadna Dot, productora de la pel·lícula

elter.net 24 de setembre de 2019 a les 12:56
La projecció es farà al cinema de Gràcia | elter.net

El pròxim diumenge 29 de setembre, a les 19h, el Cinema Casal de Gràcia de Manlleu projectarà la pel·lícula ‘Els dies que vindran’, de Carlos Marqués-Marcet. Aquesta és la primera sessió emmarcada dins del Cicle Gaudí, un circuit estable que porta títols d’estrena de cinema català a les sales del territori i al qual l'Ajuntament de Manlleu s'hi ha adherit aquest any.


La projecció comptarà amb la productora del film, Ariadna Dot, qui presentarà el pel·lícula i conduirà el col·loqui posterior. Les sessions del Cicle Gaudí s’integraran a la programació habitual del Cinema de Gràcia, que ofereix cinema cada diumenge a les 19h. Els títols del Cicle Gaudí es projectaran l’últim diumenge de cada mes. Aquests és l’únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori. En el marc d’aquest cicle es projecta cada mes una pel·lícula catalana estrenada recentment a sales comercials a una xarxa de 51 poblacions fins a setembre de 2019. A partir d’aquest mes s’han incorporat al cicle 11 municipis més, entre ells Manlleu.


De ‘Els dies que vindran’ en podem dir que parla d’una parella que només fa un any que surten junts i descobreixen que seran pares. El film ressegueix els nou mesos d’embarassats de la parella, el gir que dona la seva vida, les seves pors i les seves alegries.​ Utilitzant l'embaràs real de la parella d'actors protagonistes, la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l'altre l'experiència profundament transformadora d'aquest procés.

Etiquetes:
Cultura