24 d'abril de 2024

Balenyà millorarà carrers i col·locarà gespa artificial al camp de futbol amb el Fons Estatal

El ple va tractar les complicacions per d’eradicar la prostitució que des de fa uns dies s’exerceix a la C-17

El Ter 27 de gener de 2009 a les 14:56
L'edific de l'Ajuntament de Balenyà
Entre les qüestions més rellevants del ple de dilluns a Balenyà hi havia l’aprovació dels projectes que es presentaran al Fons Estatal d’Inversió Local. Balenyà comptarà amb una inversió de 633.795 que li ha de permetre millorar carrers de la urbanització Sud (hi destina 201.481 euros), així com col·locar gespa artificial al camp de futbol (els 432.313 restants).

El ple va tractar les complicacions que suposa mirar d’eradicar la prostitució que des de fa uns dies s’exerceix a l’accés al poble des de la C-17, en terme municipal de Centelles. Divendres, l’Ajuntament va fer ruixar el terreny amb un desinfectant molt fort i d’olor penetrant, però l’alcalde Tomàs Girven reconeixen que no s’ha aconseguit que les noies abandonin el propòsit de captar clients a la carretera. La policia local circula per la zona per mirar de dissuadir els possibles clients.

Entre les mocions presentades, es va donar llum verda a una sobre la Vegueria de l’Alt Ter, una altra per demanar la pau a la franja de Gaza i se’n va retirar una sobre la llei d’Educació, que cal acabar de consensuar segons l’alcalde. A l’apartat de precs i preguntes, l’oposició va criticar els actes de la festa major d’hivern, ja que consideren que no es va potenciar prou el dia del patró, Sant Fruitós.
Etiquetes:
Política Municipal