23 d'abril de 2024

Amics de la Música de Manlleu reprèn la programació de concerts amb l'actuació de Clara Schumann Trio

El concert es farà el dissabte 5 d'octubre, a dos quarts de 10 del vespre, a l'Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu

elter.net 2 d'octubre de 2019 a les 10:26
El concert es farà a l'Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu | elter.net

Amics de la Música de Manlleu reprèn la programació de concerts després de la pausa de l’estiu amb el concert el pròxim dissabte, 5 d’octubre, de Clara Schumann Trio. L’actuació tindrà lloc a dos quarts de 10 del vespre a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu.


Clara Schumann Trio està format per Wu Yu al violí, Anna Mora al violoncel i Pilar Guarné al piano. Tres intèrprets de gran projecció nacional i internacional que, amb aquesta formació nascuda el 2017, pretenen donar visibilitat al paper de la dona al llarg de la història de la música, centrant el seu repertori en obres de dones compositores de tots els temps fins als nostres dies.


El programa que portaran a Manlleu porta per títol  “Del passat al present, una mirada en clau femenina” i es podran escoltar obres de Clara Schumann, Lili Boulanger, Mel Boris i Carlota Baldrís i comptarà amb videocreació de Pau Casanovas. El concert tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre, a les 21:30h, a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu. El preu és de 8 euros, amb accés gratuït pels socis d’Amics de la música de Manlleu, estudiants de música i per a persones menors de 16 anys.

Etiquetes:
Cultura