26 d'abril de 2024

La direcció de General Cable anuncia formalment als treballadors que tancarà la planta de Manlleu

Aquest matí s'han reunit les dues parts i han comunicat la intenció de deixar la producció a la ciutat

Raimon Roma 2 d'octubre de 2019 a les 12:58
Els pròxims dies es començarà a parlar amb tots els treballadors | elter.net

Aquest dimecres al matí s’han reunit, per una banda, la direcció de General Cable, que pertany al grup Prysmian i el sindicat de treballadors de l’empresa. En aquesta trobada s’ha comunicat formalment la intenció de tancar les plantes de Manlleu i de Montcada a causa, asseguren, d’una “reorganització de les seves operacions industrials a Espanya”.


Aquesta decisió de Prysmian afecta directament al tancament de la planta de Manlleu i als 350 treballadors que seran acomiadats. Des de la direcció de General Cable, del grup Prysmian, s’ha iniciat un període de consultes amb la voluntat d’arribar a acords que ajudin a disminuir l’impacte dels acomiadaments i les mesures que s’acordaran amb els treballadors de les plantes de Manlleu i de Montcada i Reixac.


Durant els pròxims dies aniran avançant els esdeveniments i es mantindran reunions entre totes les parts, també amb l’Ajuntament de Manlleu. Des del sindicat de treballadors de General Cable es preparen mobilitzacions i actes per aquest final de setmana i el pròxim cap de setmana.

Etiquetes:
Economia i empresa