26 d'abril de 2024

El Grup Excursionista Manlleu organitza la 29a edició de la Bicicims

La pedalada està dirigida a ciclistes d'un nivell mitjà i alt i tindrà 100 km de recorregut

elter.net 3 d'octubre de 2019 a les 16:35
La sortida es farà a les 8h a les piscines | elter.net

Aquest pròxim diumenge, 6 d’octubre, arriba la 29a edició de la Bicicims, una pedalada que recorrerà gairebé 100 quilòmetres i que resseguirà alguns dels racons i paisatges més emblemàtics del territori.


L’activitat començarà a les 8 del matí al Carrer Eduard Rifà amb Plaça Sanglas Alsina, davant la Piscina Municipal de Manlleu i està dirigida a ciclistes d’un nivell mitjà i alt i preparats per recórrer el centenar de quilòmetres i els 3.700 metres de desnivell positiu que té la pedalada. La Bicicims és una prova que dóna l’oportunitat de gaudir de la bicicleta de muntanya i d’indrets idíl·lics per la pràctica d’aquest esport, com la pujada al Calvari, les escales de Cabrera o al Pla d’Aiats. El temps màxim de realització de la prova és d’onze hores i a l’arribada, els ciclistes tindran servei de dutxa i servei per rentar les bicicletes. La ruta es farà únicament amb GPS, i per això es facilitaran els tracks en format GPX a tots els participants.


Les inscripcions es tanquen a 125 participants per evitar les massificacions de ciclistes i per evitar que es malmetin els espais naturals per on passa el recorregut. Qui es vulgui inscriure cal que es posi en contacte amb el Grup Excursionista de Manlleu i la recollida de dorsals es farà el mateix dia de la prova a partir de les 7:15h.

Etiquetes:
Esports