27 d'abril de 2024

Reempresa farà per primera vegada una matinal a Vic

L'objectiu és contribuir a la generació i acceleració de processos de compravenda d'empreses

elter.net 7 d'octubre de 2019 a les 10:33
Al mes de febrer l'Ajuntament de Manlleu va renovar el seu compromís amb Reempresa | elter.net

El dijous 10 d’octubre, l’Edifici del Sucre de Vic acollirà la vuitena edició de la matinal de la Reempresa, la primera que se celebra a Osona. Aquesta jornada de caràcter supramunicipal té com a objectiu propiciar el contacte entre persones cedents i reemprenedores del territori, per contribuir a la generació i acceleració de processos de compravenda.


La matinal de Reempresa s’adreça, per primera vegada a Osona, als tres col·lectius implicats en el procés de compravenda d’empreses a través de Reempresa: empreses cedents que volen cedir un negoci en funcionament per no poder donar-li continuïtat, possibles reemprenedors que puguin agafar el relleu i gestories que ofereixen assessorament en el procés i poden ser prescriptores del projecte. Fins ara s’havien realitzat diverses trobades de Reempresa, però sempre adreçades únicament a un d’aquests perfils.


El programa d’activitats de la matinal de Reempresa a Osona oferirà diverses xerrades i, a continuació, es farà un Elevator Pitch d’empreses a la venda, en què es donaran a conèixer els 15 projectes seleccionats. A continuació, un espai de Matchings, trobades ràpides entre aquests 15 cedents i els reemprenedors assistents.


Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya amb un mecanisme pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de creació. Els diversos punts de Reempresa del territori donen suport als cedents i reemprenedors en tot el procés de compra.

Etiquetes:
Economia i empresa