27 d'abril de 2024

Resum esportiu del cap de setmana

Victòries de l'AEC Manlleu i el CP Manlleu i empat del CEFS Manlleu

Raimon Roma 7 d'octubre de 2019 a les 18:47
El CEFS Manlleu va empatar a casa amb el Barri Can Calet | elter.net

El cap de setmana esportiu, parlant de clubs manlleuencs, ens deixa victòries incontestables, altres de necessàries i debuts oficials.


Victòria contundent i treballada del CP Manlleu a la pista del Vila-Sana (1-5)


Segon desplaçament de la temporada i segona victòria pel CP Manlleu a l’OK Lliga. Després de l’empat a casa contra el Voltregà el passat cap de setmana, les manlleuenques confiaven a tornar al camí de la victòria i ho van fer guanyant a la pista del Vila-Sana per 1 gol a 5. Les de Jordi Boada van deixar el partit molt ben encarrilat a la mitja part, quan ja guanyaven per 0 gols a 3 gràcies a les dianes de Peke, Casarramona i Nara López.


A la segona meitat el CP Manlleu va saber portar el partit al seu territori i en una pista tan complicada com és la de les urgellenques, no van deixar que el rival s’apropés al marcador gràcies també a l’encert sota pals de la portera Fernanda. Ona Castellví anotava el 0 a 4, que era respost pel gol de l’honor local, obra de Maria Porta. No obstant això, Peke, que signava un doblet, col·locava l’1 a 5 definitiu a l’electrònic.


El CP Manlleu suma 7 punts i és tercer a la classificació amb 2 punts menys que el Gijón, líder i pròxim rival de l’equip, dissabte que ve, al Pavelló Municipal d’Esports.


Bellido dona la victòria a l'AEC Manlleu davant el Parets (1-0)


Victòria important pel primer equip de l’AEC Manlleu aquest diumenge, a casa, contra el Parets. Els manlleuencs, que venien de perdre clarament al camp del Mollet per 4 a 1, necessitava trobar el camí de la victòria i ho van fer contra el conjunt vallesà. Un solitari gol de Marcel Bellido al minut 28 de partit va servir als de Manel Sala per sumar els tres punts i encadenar el segon triomf consecutiu al Municipal.


El Manlleu va ser dominador del partit als primers 45 minuts. Tenien la pilota, controlaven els temps de l’enfrontament i van gaudir de les ocasions més clares per marcar. Una d’elles la va transformar Bellido, al minut 28, amb un cacau des de la frontal de l’àrea imparable pel porter visitant. A la segona part, però, la dinàmica va canviar i entre la por a perdre del Manlleu i l’empenta del Parets, el duel es va encaminar cap a una incògnita fins que l’àrbitre va xiular el final.


Aquesta ocasió tan clara la qual parla Manel Sala la va tenir Éric Márquez, que després de fer-ho tot bé i driblar el porter va fallar el més fàcil, posar la pilota dins la porteria sense oposició. El Parets va tirar més de cor que de futbol i va generar dues claríssimes ocasions per marcar. La primera, entre Agustí, ahir titular a la porteria manlleuenca i Roger Castellvell la van aconseguir salvar in extremis i la segona, a l’últim segon, va acabar amb la pilota al pal posant l’ai al cor de tots els aficionats manlleuencs.


Al final tres punts que és el més important que permeten al Manlleu agafar una mica d’aire i afrontar amb més garanties el pròxim desplaçament, diumenge que ve, al camp de l’Escala.


No hi ha bones notícies del femení sènior, que va perdre el segon partit a domicili de la temporada. Ho va fer clarament, per 5 gols a 2, al camp del Porqueres. El Manlleu no va sortir gens concentrat al partit i va fer una primera part molt dolenta, en la que van marxar per 3 a 0 per darrere al marcador que els va acabar costant part de la derrota.


No ha començat tampoc de la millor manera la temporada el filial de l’AEC Manlleu, que va empatar per segona setmana consecutiva, aquest passat dissabte, al camp del Borgonyà. I això que els manlleuencs van jugar amb doble superioritat numèrica durant una bona estona. El Borgonyà es va avançar el marcador però també va acabar el partit amb només 9 jugadors de camp. Adrià Blasi va ser l’autor del gol del filial de l’AEC Manlleu, que és dotzè a la classificació amb 5 punts. El pròxim cap de setmana els d’Eduard Fortet reben la visita de l’Olímpic la Garriga.


Empat del CEFS Manlleu al debut a Divisió d'Honor (2-2)


Aquest cap de setmana era un dia marcat en vermell al calendari del primer equip del Club Esportiu Futbol Sala Manlleu. Dissabte van debutar a la lliga.


I ho van fer empatant a dos, a casa, contra el Barri Can Calet. Amb un pavelló ple i un ambient espectacular, el conjunt manlleuenc va fer una bona primera meitat i es va avançar al marcador gràcies a un primer gol obra de Sergi Sáez. Després de gaudir de nombroses ocasions per marcar algun gol més, els visitants, amb un doble penal, empataven el partit a set segons del descans.


A la segona meitat el Barri Can Calet es va avançar a l’electrònic i va trastocar els plans d’un Manlleu que va anar a remolc del rival i el marcador. No obstant això, al minut 38, Javi González aconseguia posar el 2 a 2 definitiu al marcador. El pròxim cap de setmana el Club Esportiu Futbol Sala Manlleu visita la pista del Castellar.


Sort dispar pels dos equips sènior del CB Manlleu


La cara de la jornada va ser pel femení, que va superar el Sant Quirze per 58 a 51 i suma la segona victòria en dos partits. D’altra banda, iguala el caseller de victòries i de derrotes el masculí, que va perdre per 50 a 39 el seu partit a la pista del Sinera.

Etiquetes:
Esports