25 d'abril de 2024

L'INS Antoni Pous avança en el seu projecte d'internacionalització a Bèlgica i Finlàndia

Alumnes i professors van participar en programes europeus per millorar l'equitat i l'èxit educatiu

elter.net 8 d'octubre de 2019 a les 10:01
Alumnes de l'institut desplaçats a Bèlgica | INS Antoni Pous

Alumnes i professors de l’Institut Antoni Pous i Argila van participar la setmana passada en dues activitats, a Bèlgica i Finlàndia, que els permeten avançar en el seu projecte d’internacionalització i els obre portes de col·laboració amb altres centres europeus per millorar l’equitat i l’èxit educatiu de tot l’alumnat.


En el marc del projecte Erasmus+ “Highway to Health”, un grup de l’Institut es va desplaçar fins al Sint Paulus Instituut de Herzele, a Bèlgica, on durant uns dies, juntament amb alumnes d’Alemanya, Grècia i Eslovàquia van treballar aspectes de mobilitat sostenible. Allà van comparar models de transport escolar, van fer tallers i visites relacionades amb la bicicleta i van fer una visita al Parlament Europeu. Era la tercera trobada d’aquest projecte, que va començar a Manlleu fa uns mesos i que farà dues parades més a Alemanya i Grècia.


L’Institut Antoni Pous també va tenir una professora com a representant al seminari internacional sobre “Flexible Basic Education”, que va treballar l’abandonament escolar prematur i es va fer a la ciutat de Lahti, a Finlàndia. Hi havia representants de 16 països europeus i el de Manlleu va ser un dels dos centres seleccionats de l’estat per participar en aquesta activitat.

Etiquetes:
Societat