25 d'abril de 2024

Ciutadans torna a denunciar l'Ajuntament de Manlleu a la Junta Electoral

Francisco Javier Jiménez ha presentat la denúncia pels «símbols i missatges partidistes» que hi ha al consistori

elter.net 8 d'octubre de 2019 a les 11:48
Aquesta pancarta es pot veure a la façana de l'Ajuntament | elter.net

El coordinador de Ciutadans a Osona i candidat a Manlleu per la formació taronja a les passades eleccions municipals, Francisco Javier Jiménez, ha denunciat l’Ajuntament de Manlleu a la Junta Electoral de la zona per la presència de “símbols i pancartes partidistes a les institucions”.


Així ho explica el denunciat en un comunicat de la formació. De fet, a banda del de Manlleu, també ha denunciat els ajuntaments de Vic, Torelló, Olost, Sant Pere de Torelló, Tona, Sant Quirze de Besora, Montesquiu, Sant Hipòlit de Voltregà i Gurb. Jiménez destaca que, textualment, “lamentablement hem tornat a denunciar aquests ajuntaments perquè la Junta Electoral demani treure tota la simbologia i missatges partidistes de les institucions públiques”.


Al mateix temps, el coordinador de Ciutadans a Osona destaca que “els ajuntaments han de ser de tots els ciutadans i no poden penjar símbols polítics a les façanes”. Al mateix temps lamenta que, en general, a Osona “els polítics independentistes actuen com si la comarca fos seva”. Ciutadans ja va denunciar fa uns mesos ajuntaments a la junta electoral i amenacen amb fer-ho amb altres institucions els pròxims dies.

Etiquetes:
Política Municipal