26 d'abril de 2024

Més de mil persones participen en la campanya «A Manlleu actuem pel canvi climàtic!»

La iniciativa també ha servit per recollir inquietuds i propostes de la ciutadania

elter.net 10 d'octubre de 2019 a les 19:17
El tren turístic va voltar per la ciutat informant als participants | elter.net

La campanya “A Manlleu actuem pel canvi climàtic!” es va celebrar coincidint amb la Fira del Porc i la Cervesa i més de mil persones van participar en les diferents activitats que es van organitzar després de ser la proposta més votada al Consell Municipal de la Infància del curs passat.


A través de les diverses activitats gratuïtes es va mostrar a la població què s'està fent al municipi per fer front al canvi climàtic i com s'hi pot actuar des de casa. Les activitats més concorregudes van ser el tren turístic (666 persones) i l’escape room (207 persones).  


Algunes de les actuacions que es van mostrar i proposar a la ciutadania per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle són separar bé per reciclar les deixalles, posar plaques solars per escalfar l’aigua sanitària o produir electricitat o, entre d’altres, contractar l’electricitat a una companyia que en garanteixi que el seu origen és 100% renovable. A més, també es van explicar les bonificacions en impostos municipals per dur a terme totes aquestes actuacions.

Etiquetes:
Societat