25 d'abril de 2024

El Telecable Gijón visita el CP Manlleu en un partit de màxima exigència

D'altra banda, AEC Manlleu i CEFS Manlleu buscaran els tres punts a domicili

Raimon Roma 11 d'octubre de 2019 a les 10:26
El filial del Manlleu rep dissabte l'Olímpic La Garriga | AEC Manlleu

El cap de setmana esportiu a Manlleu ens deixa partits molt interessants, com el que es viurà aquest dissabte a les 18h al Pavelló Municipal d’Esports o el doble repte a domicili del primer equip de l’AEC Manlleu i el CEFS Manlleu.


CP Manlleu – Telecable Gijón: Partit per marcar territori


Només dues setmanes després de l’empat en el derbi contra el CP Voltregà, el CP Manlleu femení rep aquest dissabte (18h) la visita del Telecable Gijón, un altre dels grans favorits per lluitar per tots els títols aquesta temporada.


Les manlleuenques arriben a la cita després de superar el Vila-sana a domicili la passada jornada (1-5) i amb l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada a casa. Si el Voltregà va ser un os dur de rosegar fa quinze dies, no s’espera menys d’un Gijón que ha guanyat amb claredat i contundència els tres primers partits a OK Lliga. Les asturianes, tot i perdre jugadores importants el passat estiu, mantenen un bloc guanyador i competitiu i posaran les coses molt difícils un CP Manlleu que no vol deixar escapar punts a casa.


El partit es disputarà aquest dissabte, a les 18h, i s’espera novament un Pavelló Municipal ple fins a la bandera per donar suport al conjunt manlleuenc que, després d’acumular més dies d’entrenaments, comencen a agafar el ritme de competició adequat per estar a la part més alta de la classificació. El partit, en directe a Ràdio Manlleu.


L’AEC Manlleu busca els primers punts a domicili; el sènior femení i el filial, recuperar el camí de la victòria


La victòria aconseguida fa cinc dies al Municipal contra el Parets hauria de donar confiança al Manlleu per afrontar amb ambició i garanties el desplaçament diumenge al camp de L’Escala (17h). A casa, els de Manel Sala han guanyat dos dels tres partits i a domicili, compten els partits per derrota.


És el moment de fer un pas endavant per un Manlleu que vol furgar la ferida de L’Escala, que ha perdut els tres últims partits que ha disputat. No obstant això els gironins compten amb els mateixos punts que els manlleuencs, sis, ja que van guanyar els dos primers partits del campionat. El partit es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.


D’altra banda el femení sènior disputa el seu partit a casa, dissabte a les 17:30h contra la Penya Blanc i Blava de la Roca. Després de la clara ensopegada la jornada passada contra el Porqueres, l’equip de Jordi Devesa necessita recuperar les bones sensacions i, sobretot, necessita sumar els tres punts per agafar moral. El rival ha perdut l’únic partit que ha disputat a domicili i de manera clara, però les manlleuenques necessiten trobar la seva millor versió per tornar a cantar victòria.


També confia a recuperar el camí del triomf l’AEC Manlleu ‘B’. Els d’Eduard Fortet només han guanyat 1 dels 5 partits disputats i aquest dissabte reben l’Olímpic La Garriga, tercer classificat amb 12 punts. No serà un partit gens fàcil pels manlleuencs, que encara estan buscant el seu millor joc.


El CEFS Manlleu fa a Castellar el primer desplaçament del curs


Pels rivals, jugar al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu segur que no és un plat de bon gust pel caliu que hi ha i per la pressió de l’afició local. No obstant això, aquest cap de setmana, el primer equip del CEFS Manlleu tastarà per primera vegada què és jugar a domicili a Divisió d’Honor i els d’Alberto Cárdenas hauran d’estar preparats.


Aquest cap de setmana, els manlleuencs es desplacen a la pista del Castellar, que va perdre el primer partit de lliga contra el Lloret. El Manlleu, per la seva part, va empatar i ara, en el primer desplaçament del curs, confien a sumar els tres punts per començar-se a enlairar.


El sènior femení del CB Manlleu busca mantenir el ple de victòries


Dos triomfs en dos partits. Aquest és el balanç del sènior femení del CB Manlleu, que aquest cap de setmana visita la pista del Canovelles (diumenge, 18h), a la recerca de la tercera victòria de la temporada. Les del Vallès han sumat un triomf i una derrota en aquest inici de lliga i les manlleuenques cerquen mantenir l’inici de curs perfecte.


D’altra banda, el masculí sènior, amb un balanç d’una victòria i una derrota, s’ha de recuperar de la clara desfeta de la jornada passada en el partit que l’enfrontarà, a casa, davant L’Ametlla (diumenge, 19h). Els manlleuencs reben un rival que ha perdut els dos partits que ha disputat fins al moment.

Etiquetes:
Esports