24 d'abril de 2024

El Mercat Municipal de Manlleu comença la Setmana de l'Alimentació i la Salut

El programa inclou activitats esportives i gastronòmiques, tallers, xerrades i tasts de productes

Albert Vilella 13 d'octubre de 2019 a les 18:39
La Setmana de l'Alimentació i la salut es celebrarà del 14 al 19 d'octubre | elter.net

El Mercat Municipal de Manlleu organitza la segona edició de la Setmana de l’Alimentació i la salut, una iniciativa que té per objectiu promocionar hàbits saludables. Coincidint amb el Dia Internacional de l’Alimentació del 16 d’octubre, el mercat ha preparat una setmana plena d’activitats gastronòmiques i esportives, tallers, xerrades i tasts de productes.


La Setmana de l’Alimentació i la salut d’enguany porta novetats. “Fast food sí, però saludable” és un taller on es podrà aprendre com preparar plats ràpids, bons i saludables. L’activitat anirà a càrrec del xef i assessor gastronòmic, David Sanglas i està dirigida a tots els públics.


“En bici sense edat” és la proposta que s’oferirà més dies. L’activitat surt del projecte “No Limits Bikes” impulsat per l’entitat Aurora i posa a disposició dels participants unes bicicletes adaptades perquè les persones de la tercera edat o amb mobilitat reduïda puguin tornar a anar amb bicicleta.    


D’entre les activitats que s’han recuperat de l’edició passada, destaca “Els cracks de la cuina”, un taller adreçat a les escoles que ofereix la possibilitat als nens i nenes de descobrir i experimentar el món de la cuina, acompanyats de Laura Barniol i Mireia Comas, nutricionistes del mercat.


La Setmana de l’Alimentació i la salut es celebrarà del 14 al 19 d’octubre al Mercat Municipal de Manlleu. Totes les activitats que s’ofereixen són gratuïtes i n’hi ha per a totes les edats. Per a més informació es pot consultar la pàgina web oficial del mercat.       

Etiquetes:
Societat