26 d'abril de 2024

El tenor David Alegret oferirà un concert de cançó catalana a Manlleu

L'acte s'inclou en el cicle d'Amics de la Música de Manlleu i tindrà lloc aquest pròxim dissabte

elter.net 16 d'octubre de 2019 a les 10:27
El concert serà aquest pròxim dissabte | David Alegret

Considerat un dels millors tenors lírico-lleugers actuals, David Alegret està desenvolupant una carrera que l'ha portat a debutar en alguns dels escenaris europeus més emblemàtics com el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el Teatro Real de Madrid, l'Opernhaus Zürich o la Wiener Staatsoper, entre d’altres.


Especialista del repertori Rossinià i Mozartià, ha entrat també al terreny de l’oratori i al del recital. En l’àmbit del recital, disposa d’un ampli repertori que inclou més de dos segles de la història de la música, passant pels més reconeguts compositors de lied, com Schubert, Schumann, Beethoven o Strauss. El proper dissabte, 19 d’octubre, continua el cicle d’Amics de la Música de Manlleu amb un concert de cançó catalana que oferirà el tenor David Alegret acompanyat pel pianista Josep Buforn.


En “Impressions de Natura”, el seu primer disc en solitari al costat del pianista Daniel Blanch, deixa constància del seu domini del repertori de música catalana, interpretant autors com Toldrà, Mompou, Joan i Ricard Lamote de Grignon. Al concert de Manlleu podrem escoltar David Alegret acompanyat per Josep Buforn, pianista imprescindible en el panorama líric i vocal català.

Etiquetes:
Cultura