26 d'abril de 2024

Daniel Boga presenta el seu nou senzill «El corredor»

L'acte serà dissabte a Can Puget i forma part del nou treball del músic i compositor osonenc

elter.net 17 d'octubre de 2019 a les 10:07
La presentació serà a la sala d'exposicions de Can Puget | Daniel Boga

El músic i compositor Daniel Boga presentarà en societat a Manlleu el seu nou senzill, titulat “El corredor”, aquest pròxim dissabte, 19 d’octubre, a les 19h, a Can Puget. L’artista oferirà un concert en directe i es podrà veure el videoclip.


La nova carta de presentació de Daniel Boga ofereix una elegant proposta de rock actual, amb la qual pretén obrir les portes d’un món àrid i erm. “El Corredor” és el primer senzill del nou treball del músic, un projecte en solitari de Daniel Gómez. Amb la presentació de la cançó i del seu respectiu videoclip, dirigit per César Corta, Daniel Boga, el seu nom artístic, dona el tret de sortida al seu segon EP titulat “La corona del mal país”, que veurà la llum en els mesos vinents.


El primer avanç del nou treball de l’osonenc mostra en la seva sonoritat les múltiples influències que ha rebut Daniel Boga a través de l’obra d’artistes referents del mercat estatal. La seva immersió en el rock de Quique González i Leiva, el pop i l’indie de Second i Sidonie, o la malenconia de la música d’Enrique Bunbury, dona com a resultat una proposta atractiva amb les guitarres com a eix principal i amb incursions de l’indie amb “hammons” i sintetitzadors.


«La Corona del Mal País» es publicarà a principis de 2020 i constarà de cinc cançons, quatre noves i una cinquena que serà la versió acústica del senzill “El Corredor”.

Etiquetes:
Cultura