23 d'abril de 2024

Jaume Martí deixa la presidència d'ERC de Torelló

L'Assemblea es portarà a terme divendres a la sala d'actes de Gestiomat, a Torelló, a 2/4 de 9 del vespre

El Ter 28 de gener de 2009 a les 13:42
Una fotografia de Jaume Martí, el president sortint
La secció local d'ERC de Torelló i la Vall del Ges celebrarà aquest divendres l’Assemblea Local, on s'elegirà la nova executiva de Torelló. Amb aquesta assemblea, l’actual president Jaume Martí donarà per finalitzada la seva etapa al capdavant de la secció local.

Martí, després de quatre anys de mandat, considera que la seva situació personal ha canviat, per la qual cosa no es pot dedicar a la política de manera exclusiva.

Martí té previst seguir vinculat al partit però com a vocal, tal com ja ha demanat. Segons diu l’encara president de la secció local d’ERC a Torelló, fins a l’últim moment es poden presentar candidatures, però tot fa preveure que només n’hi hagi una, amb voluntat de continuïtat.

L'Assemblea es portarà a terme divendres a la sala d'actes de Gestiomat, a Torelló, a 2/4 de 9 del vespre, i hi estan convocats els militants de la Vall del Ges. També hi estan convidats simpatitzants i membres de l'executiva, entre els quals el president comarcal, Carles Sanuy. També hi serà present el diputat Josep Maria Freixanet.
Etiquetes:
Política Municipal