26 d'abril de 2024

La CUP demana dedicar una plaça o carrer de Manlleu a l'1 d'octubre

Presentaran una moció que serà debatuda al Ple municipal del 22 d'octubre

elter.net 17 d'octubre de 2019 a les 17:54
Cues el dia 1 d'octubre del 2017 davant un col·legi electoral | CUP Manlleu

Al Ple ordinari de l’Ajuntament de Manlleu del pròxim dimarts, 22 d’octubre, passarà a debat i a votació una moció presentada per la CUP per dedicar una plaça o un carrer de Manlleu a l’1 d’octubre del 2017.


La formació independentista recorda, en un comunicat, que a Manlleu, en el Referèndum d’Autodeterminació de l’octubre del 2017, van ser moltes les entitats i els col·lectius, a més dels centenars de manlleuencs i manlleuenques, que van defensar els col·legis electorals on finalment es va procedir a votar. Destaquen que van ser 7.169 persones les que van desobeir la por i van exercir el seu dret a vot. A més, a escala de país, més d’un miler de persones van resultar ferides per la Policia Nacional mentre defensaven els col·legis i, no obstant això, la CUP valora que, tot i les circumstàncies, “el poble va votar”.


Per aquest motiu han presentat una moció per al Ple d’aquest mes d’octubre, on demanen, amb 16 presos polítics i 9 persones a l’exili, que Manlleu dediqui una plaça o un carrer a l’1 d’octubre per, entre d’altres, mantenir l’esperit d’aquesta jornada històrica pel poble català.

Etiquetes:
Política Municipal