24 d'abril de 2024

El CP Manlleu masculí debuta a l'OK Lliga Plata amb l'objectiu d'assolir l'ascens

Els d'Aleix Prims disputen la primera jornada de la reformada competició contra el Tordera

Raimon Roma 17 d'octubre de 2019 a les 18:29
El CP Manlleu afronta uina nova temporada a OK Lliga Plata | elter.net

L’últim equip manlleuenc a començar a disputar partits oficials és el CP Manlleu masculí. Els d’Aleix Prims juguen a casa, dissabte (20h), contra el Tordera, la primera jornada del grup del nord de l’OK Lliga Plata.


Després de quedar-se a un pas de lluitar per l’ascens el curs passat, els manlleuencs afronten un curs amb il·lusió i ambició, amb una plantilla més jove que mai i que té ganes de reivindicar-se a la categoria per, perquè no, ser un dels candidats a pujar a OK Lliga. Amb Aleix Prims novament a la banqueta, els osonencs han fet retocs a una plantilla que segueix apostant pel talent de la base, amb la consolidació a l’equip de joves com Nil Gamissans, Biel Pujadas o Roger Rosanas. Xavi Arcas, Arnau Anglas i Marc Montilla són les tres incorporacions que ha fet la direcció esportiva.


Aquesta temporada l’OK Lliga Plata s’ha dividit en dos grups i el CP Manlleu forma part del grup del nord, on hi ha equips de Catalunya, el País Basc, Astúries i Galícia. Serà un any amb llargs desplaçaments per l’equip però en una temporada curta i on tots els punts valdran el seu pes en or.

Etiquetes:
Esports