25 d'abril de 2024

S'obre el període de recollida de roba pel mercat d'intercanvi de Temps x Temps

Els Picarols i la Sala d'exposicions de Can Puget són els punts de Manlleu on es realitzaran els mercats

elter.net 20 d'octubre de 2019 a les 09:29
L'intercanvi organitzat a l'Espai Express en edicions passades | elter.net

El proper mercat d’intercanvi de roba “Tenim roba estesa” de Temps x Temps ja té data. A partir del dilluns 21 d’octubre s’obrirà el període de recollida de roba, que s’allargarà fins al 8 de novembre. L’activitat està prevista que s’organitzi el 15 i el 16 d’aquell mes i tornarà a comptar amb la jornada infantil i general.  


El mercat infantil inclourà l’intercanvi de roba i objectes per a infants de 0 a 6 anys. Els punts de recollida es situaran a les escoles bressol Els Picarols i Colors de Manlleu. El divendres 15 de novembre tindrà lloc l’intercanvi a l’escola bressol Els Picarols.


En el mercat general només hi entra l’intercanvi de roba, però aquesta pot ser per a totes les edats. Les peces de roba es podran portar a l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica, al Casal Cívic Frederica Montseny i a l’ASVAT. L’intercanvi s’organitzarà el dissabte 16 de novembre a la Sala d’exposicions de Can Puget.


Per poder participar en el “Tenim roba estesa” cal portar 5 peces de roba als punts de recollida, per obtenir tiquets que el dia del mercat es podran intercanviar per altres peces de roba o objectes, en el cas de la jornada infantil.     

Etiquetes:
Societat