23 d'abril de 2024

Tres mocions seran protagonistes al ple ordinari del mes d'octubre

Les propostes tracten la situació a General Cable, l'1 d'octubre i l'emergència climàtica

elter.net 21 d'octubre de 2019 a les 17:58
El ple es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu | elter.net

Una setmana després de la celebració del ple extraordinari a l’Ajuntament de Manlleu amb motiu del rebuig a la sentència del procés, aquest dimarts a la sala de sessions se celebra el ple ordinari del mes d’octubre.


Un dels centres d’atenció d’aquesta sessió plenària serà l’exposició i votació de tres mocions. Una de les quals la coneixíem la setmana passada. Des de la CUP demanen dedicar un carrer o una plaça de Manlleu amb el nom d’U d’Octubre. També es proposarà i es votarà una moció de suport al manteniment de l’activitat industrial a la planta de General Cable, propietat de Prysmian, a Manlleu i una altra moció d’emergència climàtica.


El ple d’aquest mes d’octubre també servirà perquè el nou regidor d’esports, Aleix Estrada, de Junts per Catalunya, prengui possessió del càrrec després de la renúncia fa unes setmanes de Miquel Gay. De la resta de punts de l’ordre del dia destaquen l’aprovació de les xifres del padró municipal d’habitants del 2018 o les diferents modificacions d’ordenances fiscals per l’any 2020 que es proposaran.

Etiquetes:
Política Municipal