24 d'abril de 2024

Balanç de l'activitat del Centre de Formació Integral en Serveis a la Comunitat

El projecte va començar el 2017 amb l'objectiu d'oferir oportunitats de formació adaptades a les necessitats de Manlleu

elter.net 26 d'octubre de 2019 a les 12:08
El centre ha qualificat a prop de 300 alumnes amb títols de formació professional i/o certificats de professionalitat

La jornada sociosanitària Cuida’m es va celebrar el passat divendres 25 d’octubre a la Residència Aura de Manlleu. L’objectiu d’aquest acte era activar i prestigiar un sector en alça com és el sociosanitari. L’esdeveniment s’adreçava principalment a professionals que treballen en el sector i a persones que tenen algú a càrrec seu o que es plantegen contractar algun dels serveis que s’ofereixen.  


Cuida’m s’emmarca dins el projecte del Centre de Formació Integral en Serveis a la Comunitat, organitzada per l’OPE de l’Ajuntament de Manlleu i desenvolupada per Activem Cooperativa. El centre va començar la seva activitat el 2017 amb el repte d’oferir unes oportunitats de formació adaptades a les diferents necessitats de la població.  


El projecte aposta per una formació sociosanitària que s’enfoca tant en l’àmbit educatiu com en l’àmbit laboral. En el seu transcurs el centre ha qualificat a prop de 300 alumnes amb títols de formació professional i/o certificats de professionalitat. Es tracta d’un projecte en cooperació publicoprivada entre els serveis d’Educació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, la Generalitat de Catalunya (SOC i Ensenyament), l’Institut Antoni Pous, el Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació d’Atenció a la Dependència d’Osona, amb la possibilitat per part de l’alumnat de realitzar pràctiques en aquestes institucions.


Pel que a la sortida laboral, el Centre de Formació Integral en Serveis a la Comunitat ha gestionat un total de 67 ofertes del sector sociosanitari, amb un 74% d’inserció en aquelles persones que s’han tret el certificat de professionalitat.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu