25 d'abril de 2024

Manlleu organitza una xerrada sobre l'autoconsum elèctric adreçada a tota la població

L'acte té per objectiu informar sobre els avantatges de les instal·lacions solars fotovoltaiques en l'àmbit domèstic

elter.net 2 de novembre de 2019 a les 17:17
La generació d'energia torna a ser un tema d'actualitat a causa del nou marc normatiu més favorable | elter.net

L’Ajuntament de Manlleu ha organitzat una xerrada per informar sobre les instal·lacions solars fotovoltaiques d’autoconsum. La generació d’energia per a particulars i empreses torna a ser un tema d’actualitat a causa del nou marc normatiu més favorable. L’explicació es dividirà en dues parts: la primera anirà enfocada a introduir el tema, donar conèixer quina és la normativa actual al respecte i quines són les noves bonificacions que s’han establert.


El segon bloc comptarà amb la participació de les empreses de Manlleu que ofereixen aquesta tecnologia, Electricitat Anglada & Altimiras Enginyers, Lavola-Anthesis & Inalco, Lluís Sellabona i Sergi Portell. En aquesta part les empreses explicaran en detall com són les instal·lacions, quines prestacions tenen i quins serveis ofereixen.


La xerrada tindrà lloc el dilluns 4 de novembre, a les 19h al Lab Manlleu. L’organitza l’Ajuntament de Manlleu amb la col·laboració de l'Agència de l'Energia d'Osona del Consell Comarcal i l'Associació d'Instal·ladors Catalans Oficials. L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Etiquetes:
Societat