El Manlleu supera amb contundència al Cerdanyola (6-0)

Triplet de María Díez, dos gols d'Anna Casarramona i un d'Aida Mas

elter.net 3 de novembre de 2019 a les 09:31
El pròxim divendres el Manlleu visitarà la pista del Girona CH | CP Manlleu

El Pavelló municipal de Manlleu va acollir aquest dissabte la sisena jornada de l’OK Lliga femenina, que enfrontava al CP Manlleu contra el CH Cerdanyola. El Manlleu tornava a l’OK Lliga després de quasi tres setmanes sense jugar en aquesta competició, a causa del partit ajornat contra el CP Las Rozas. El conjunt entrenat per Jordi Boada va imposar-se a un Cerdanyola lluitador, però que es va veure superat per l’atac implacable de les manlleuenques.

En aquest partit el Manlleu va fer gala del seu millor joc. Una defensa quasi impenetrable i molt encert de cara a portaria. Prova d’això, els sis gols a zero que brillaven al marcador al final del partit. Amb cinc minuts de joc, María Díez i Anna Casarramona van marcar un gol cadascuna. La diana d’Aida Mas va donar encara més seguretat i tranquil·litat al conjunt manlleuenc, que va anar al descans amb un còmode 3 a 0.

Tot i l’expulsió temporal de María Díez per targeta blava, la dinàmica va seguir igual a la segona meitat del partit. L’equip local no perdonava i pràcticament a cada atac aconseguia crear perill al camp contrari. María Díez va aconseguir el triplet i Anna Casarramona va tornar a marcar. El resultat final, 6 a 0.

Després d’aquesta victòria, el proper divendres 8 de novembre, el Manlleu visitarà la pista del Girona CH per disputar la setena jornada de l’OK Lliga. Ara mateix les manlleuenques ocupen la cinquena posició a la classificació amb 10 punts.