26 d'abril de 2024

Actes a Manlleu pel Dia Internacional contra les Violències Masclistes

S'han programat diverses activitats que començaran aquest 7 de novembre i s'allargaran fins al dia 26 del mateix mes

Raimon Roma 5 de novembre de 2019 a les 11:01
Els primers actes es faran aquests dijous | elter.net

El dia 25 de novembre és el Dia Internacional contra les Violències Masclistes i a Manlleu, sota l’organització del Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Manlleu (SIAD) i la col·laboració de diverses entitats i equipaments, s’han organitzat un seguit d’actes que s’allargaran durant gairebé tot aquest mes de novembre.


El primer de tots es farà a Ràdio Manlleu aquest pròxim dijous 7 de novembre. El programa que preparen professionals del Centre d’Atenció Primària de Manlleu, el “Capiquanti”, que s’emet cada primer dijous de mes a les 20h, parlaran sobre la violència en l’àmbit familiar amb diverses professionals com la treballadora social Mercè Rico o la psicòloga Helga Masramon. El dijous 14 de novembre s’oferirà una conferència sobre les relacions positives i igualitàries a l’adolescència, al Museu del Ter, el mateix dia es farà un taller d’iniciació al feltre al Si-dral i al programa “L’agenda llatinoamericana” de Ràdio Manlleu es farà un especial anomenat “Petjades de dones”.


El programa complet d’activitats relacionades amb el Dia Internacional contra les Violències Masclistes, que el podeu consultar en aquest enllaç, també contempla activitats com un concert de Guillem Soler, la presentació del llibre de Marta Roqueta anomenat “De la poma a la pantalla: Amor, sexe o desig a l’època digital” o una obra de teatre anomenada “lluna”, que realitzarà l’Associació Teatre Centre a l’Espai Rusiñol.


A més, del 9 al 24 de novembre es podrà visitar a la sala d’exposicions de Can Puget  l’exposició “Rostres”, d’Anna Cortada, una obra que reivindica el paper de les dones que lluiten per la igualtat i el paper de les figures femenines en l’àmbit artístic. També destacar que del 20 de novembre al 20 de desembre es podrà veure una composició mural promoguda per l’Associació de Veïns del Barri de l’Erm anomenada “Vergonya! Prou!”, commemorant a les dones assassinades i maltractades a causa de la violència masclista.  

Etiquetes:
Societat