25 d'abril de 2024

Manlleu contracta cinc persones en el marc del programa de pràctiques Garantia Juvenil

La finalitat és incentivar la contractació laboral de persones joves que no treballen ni estudien

elter.net 5 de novembre de 2019 a les 13:08
Els contractats tindran un contracte de sis mesos | Aj. Manlleu

El passat 30 d’octubre es va iniciar el Programa de Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, que ha permès la contractació de cinc persones per part de l’Ajuntament de Manlleu.


Aquestes tindran un contracte de sis mesos a jornada complerta i realitzaran tasques de dinamització de la Biblioteca Municipal, suport al Servei d’Educació i al Tripijoc i tasques administratives a diferents serveis de l’ajuntament. Les accions de Garantia Juvenil s’adrecen a joves de 16 a 30 anys que no treballen ni estudien i als quals se’ls ofereix ofertes de feina, educació, formació o períodes de pràctiques. La finalitat del programa és incentivar la contractació laboral d’aquest perfil de població i la de millorar la seva ocupabilitat amb la millora d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral.


Això ha de permetre la seva futura incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. Aquest programa està cofinançat per l’Ajuntament de Manlleu d’una banda i per la Generalitat (Servei d’Ocupació de Catalunya) i el Fons Social Europeu per l’altra, qui es fa càrrec dels sous de les persones contractades.

Etiquetes:
Societat