26 d'abril de 2024

Duran i Lleida visita Vic on critica el govern per no fer front a la responsabilitat pel temporal

El líder d'UDC s'ha reunit amb representants del comitè d'empresa de Vitri a qui ha donat el seu suport

El Ter 28 de gener de 2009 a les 16:43
Duran i Lleida s'ha reunit amb l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal
El president del Comitè de Govern d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, considera que el Govern català no pot transferir la seva responsabilitat política dels efectes del temporal de vent del cap de setmana cap als ajuntaments. El polític democratacristià sosté que 'la prevenció' i 'la notificació' als ajuntaments dels possibles efectes del temporal no es va fer amb el temps suficient.

Duran i Lleida ha fet aquestes declaracions a Vic on ha estat aquest matí de visita. El líder d’Unió ha afirmat que Montilla no pot anar derivant les responsabilitats tampoc al conseller d'Interior, Joan Saura, a qui utilitza com a 'parallamps'. I ha afegit que cal un debat serè al Parlament de Catalunya.

Josep Antoni Duran i Lleida també ha criticat una proposta del govern tripartit que plantejaria la possibilitat que noies menors d’edat puguin avortar en determinades condicions sense la necessitat d'haver d'obtenir l'autorització dels seus tutors. Duran i Lleida ha qualificat la proposta d’insensata i allunyada del què és el concepte de familia.

La visita a Vic també ha servit per entrevistar-se amb l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal. L’alcalde vigatà ha donat el seu agraïment al líder d’Unió perquè el seu grup parlamentari ha obtingut aquest any diversos ajuts per Vic en forma d’esmenes als pressupostos generals.

Duran i Lleida també ha visitat l'escola d'Educació Especial l'Estel i la planta d'embassat de la marca Llet Nostra. El polític també ha mantingut una trobada amb representants dels comitè d'empresa de Vitri que li han tramés el seu malestar per l'actuació que està tenint la direcció de l'empresa en l'ERO de tancament definitiu de la factoria. Duran i Lleida els ha donat el seu suport.

El líder d'UDC ha criticat el president Montilla per expulsar-se responsabilitats en el temporal de vent

Duran i Lleida ha visitat la companyia Llet Nostra a Vic

El polític democratacristià ha donat suport a les reivindicacions dels treballadors de Vitri, amb qui s'ha reunit

Etiquetes:
Política Municipal